This page was made with ClickFunnels - Create Marketing Funnels in Minutes! Click here to get a free 14 day trial account. Your page? Want to remove this banner?

EGO superegg® er en ny generasjon sportstilskudd som tar vare på de grunnleggende forutsetninger for at kropp og hode skal yte maksimalt på trening og i konkurranse. Dette gjelder også alle andre situasjoner hvor det stilles krav til fysisk og kognitiv yteevne – på jobb, i hjemmet og ved alle former for fysisk og mentalt stress.

EGO superegg  bidrar til at du klarer utfordringene i hverdagen enten du er toppidrettsutøver eller som de fleste av oss – en helt vanlig «hverdags- utøver». EGO bidrar til generelt bedre helse , gir deg ekstra energi til å takle hverdagen og styrker immunforsvaret slik at du holder deg frisk!

Dr. Bjødne Eskeland (1939 – 2015) har i en årrekke forsket på relasjoner knyttet til protein fraksjoner (peptider) fra fertiliserte, delvis inkuberte hønseegg. Denne forskningen startet ved Matforsk på Ås i 1980-årene, og det er utført en rekke kliniske studier av råvaren ved ulike institusjoner i bla. Norge, USA og Canada.

Ego består bla. av en rekke signalstoffer som virker direkte inn på kroppens evne til å styre voksne stamceller in mot ulike funsjoner. Det finnes også anti- stoffer i Ego som bidrar til å styrke immunforsvaret.

Flere norske leger, fysioterapeuter, kiropraktorer og annet helsepersonell opplever at de unike virkestoffene i EGO har god effekt på pasienter i en restitusjonsfase etter sykdom eller operasjon. EGO superegg® er utviklet og produsert i Norge, med vitenskapelige dokumenterte ingredienser som skiller seg vesentlig fra andre kosttilskudd.

Bestill idag og opplev de positive effektene av  Ego Superegg!
Mountache Management AS.
Org. nummer: 914 927 498
Telefon: 98077626
Mail: kundeservice@egosuperegg.no
Powered By ClickFunnels.com